Klobásy naříznout, zprudka opéct na oleji, vyjmout, slít přebytečný tuk, přidat ostatní ingredience podle chuti, omáčku možno podle konzistence zahustit. Při podávání přelít část opečené klobásy hotovou omáčkou. Podává se s chlebem, pečivem či různými saláty; možno doporučit také jako teplý předkrm.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Klobása pečená v omáčce
klobásy, olej, smetana, barevný celý pepř, vegeta, sůl, máslo
Klobásy naříznout, zprudka opéct na oleji, vyjmout, slít přebytečný tuk, přidat ostatní ingredience podle chuti, omáčku možno podle konzistence zahustit. Při podávání přelít část opečené klobásy hotovou omáčkou. Podává se s chlebem, pečivem či různými saláty; možno doporučit také jako teplý předkrm.
Klobásy naříznout, zprudka opéct na oleji, vyjmout, slít přebytečný tuk, přidat ostatní ingredience podle chuti, omáčku možno podle konzistence zahustit. Při podávání přelít část opečené klobásy hotovou omáčkou. Podává se s chlebem, pečivem či různými saláty; možno doporučit také jako teplý předkrm.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat