Na oleji lehce osmažíme cibulku. Až začne sklovatět přidáme na kousky nakrájený kabanos a lehce osmažíme. Dále pak přidáme sojovou omáčku, plnotučnou hořčici, kečup, kmín, sladkou papriku, pepř, sůl. Pořádně promícháme a přidáme trochu bílého vína (lze použít i jiný alkohol zbylý z předchozího večera). Necháme lehce podusit. Pokud je omáčka příliš řídká zahustíme rozdrobeným vnitřkem chleba.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Kabanos na vínu
cibule, sojová omáčka, plnotučná hořčice, kečup, bílé víno, pepř, kmín, sladká paprika, sůl, olej, kabanos
Na oleji lehce osmažíme cibulku. Až začne sklovatět přidáme na kousky nakrájený kabanos a lehce osmažíme. Dále pak přidáme sojovou omáčku, plnotučnou hořčici, kečup, kmín, sladkou papriku, pepř, sůl. Pořádně promícháme a přidáme trochu bílého vína (lze použít i jiný alkohol zbylý z předchozího večera). Necháme lehce podusit. Pokud je omáčka příliš řídká zahustíme rozdrobeným vnitřkem chleba.
Na oleji lehce osmažíme cibulku. Až začne sklovatět přidáme na kousky nakrájený kabanos a lehce osmažíme. Dále pak přidáme sojovou omáčku, plnotučnou hořčici, kečup, kmín, sladkou papriku, pepř, sůl. Pořádně promícháme a přidáme trochu bílého vína (lze použít i jiný alkohol zbylý z předchozího večera). Necháme lehce podusit. Pokud je omáčka příliš řídká zahustíme rozdrobeným vnitřkem chleba.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat