Na špejli postupně napichujeme kolečko klobásy, cibule, kabanosu,tvrdý sýr, anglickou slaninu. Pak obalíme ve vajíčku, strouhance a ještě jednou ve vajíčku a strouhance a smažíme do zlatova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Chalupářský špíz
klobása, cibule, kabanos, tvrdý sýr, anglická slanina
Na špejli postupně napichujeme kolečko klobásy, cibule, kabanosu,tvrdý sýr, anglickou slaninu. Pak obalíme ve vajíčku, strouhance a ještě jednou ve vajíčku a strouhance a smažíme do zlatova.
Na špejli postupně napichujeme kolečko klobásy, cibule, kabanosu,tvrdý sýr, anglickou slaninu. Pak obalíme ve vajíčku, strouhance a ještě jednou ve vajíčku a strouhance a smažíme do zlatova.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat