Celer povaříme do poloměkka, necháme vychladnout a jemně nastrouháme. Salám a sýr nastrouháme na dlouhé nudličky. Jogurt rozšleháme s majolkou a štavou z půlky citronu. Vše smícháme dohromady a podle chuti přisladíme a přisolíme. Mažeme na chlebíčky, které zdobíme plátkem citronu a třeba kouskem kapie.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Falešni homar
200g salámu junior, 100g celeru, 100g mozarelly, citron, 1 kelímek bílého jogurtu, 100g majolky, sůl, cukr
Celer povaříme do poloměkka, necháme vychladnout a jemně nastrouháme. Salám a sýr nastrouháme na dlouhé nudličky. Jogurt rozšleháme s majolkou a štavou z půlky citronu. Vše smícháme dohromady a podle chuti přisladíme a přisolíme. Mažeme na chlebíčky, které zdobíme plátkem citronu a třeba kouskem kapie.
Celer povaříme do poloměkka, necháme vychladnout a jemně nastrouháme. Salám a sýr nastrouháme na dlouhé nudličky. Jogurt rozšleháme s majolkou a štavou z půlky citronu. Vše smícháme dohromady a podle chuti přisladíme a přisolíme. Mažeme na chlebíčky, které zdobíme plátkem citronu a třeba kouskem kapie.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat