4. června 2012

Pstruh s cibulkovou směsí


4 menší pstruhy, 60 g uvařených mandlí, oloupaných a nakrájených na plátky střední cibule nakrájen na kolečka, 120 g hladké mouky, 2 lžíce pokrmového tuku, 2 střenky česneku, nakrájené na čtvrtky, pepř, sůl, mlet sladká paprika 2 pomeranče oloupané a rozdělené na dílky

Na větší pánvi rozpálíme tuk, přidáme cibuli a mandle. Za občasného míchání opékáme tak dlouho, dokud cibule nezesklovatí. Opatrně přeložíme do malé misky a udržujeme při teplotě. Pstruhy obalíme ve směsi mouky a koření a opékáme na pánvi, v které jsme opékali cibuli. Opékáme, dokud nejsou hotové. Při pečení rybu jednou obrátíme. Hotové pstruhy polijeme cibulovou směsí, ozdobíme kousky pomeranče a podáváme. Mělo by to stačit na 4 porce.

Žádné komentáře:

Okomentovat