Řízky naklepeme,
posolíme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Na másle podusíme oloupaná
a na dílky nakrájená jablka, n a kolečka nakrájené banány, podlijeme vínem a
nakonec dochutíme citrónovou šťávou. Řízky obložíme ovocem a podáváme s rýží
nebo kroketami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. března 2012
Vepřové plátky s ovocem
600
g vepřových řízků nebo kotlet bez kosti, 60 g oleje, 60 g másla, 2 dl bílého vína, sůl, pepř, 3
jablka, 2 banány, citrónová šťáva
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat