Maso nakrájíme na
kostky, cibuli na kolečka a orestujeme na oleji. Přidáme koření. Zalijeme
rozmíchaným jogurtem, přidáme rozmačkaný česnek a posolíme. Dusíme doměkka.
Dochutíme citrónovou šťávou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. března 2012
Vepřové maso v cibuli
500
g kýty, 2 cibule, 0,5 lžičky skořice, drcený hřebíček, lžička kmínu, feferonka, 2 bílé jogurty, sůl,
6 stroučků česneku, citrón
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat