lžičku zeleného pepře, lžičku
granulovaného česneku, sůl, špetku pepře, 4 kotlety,lžíci olivového oleje, dva šálky borůvek,
¼ šálku cukru, 2 lžíce čerstvě nasekané petrželové natě, špetku tymiánu a
šalvěje.
Dobře smícháme pepř, česnek, lžičku soli a
pepř. Naklepané kotlety směsí posypeme a dlaní ji trochu zatlačíme do masa. Kotlety
osmahněte v hlubší pánvi. Troubu rozehřejte asi na 200 stupňů C a vložte do ní
pekáč s kotletami a všemi dalšími zbylými ingrediencemi. Podlijte trochou
bujónu nebo vody a pečte, dokud není maso měkké. Jako přílohu zkuste opečené
brambory s trochou cibulky a malé spařené karotky (použijete-li konzervované,
nezapomeňte je na páře prohřát).
Žádné komentáře:
Okomentovat