marináda : 5 vajec, 0,5 dl oleje, 1,5 čajové lžičky soli, 1 čajová lžička pepř, 1 čajová lžička drcený kmín, 1 čajová lžička majoránka, 1 čajová lžička vegeta, 1 čajová lžička hořčice, 1 čajová lžička kečup, 1 čajová lžička sladká paprika, 1 čajová lžička pálivá paprika (je možné také přidat po 1 lžičce mletý koriandr, bazalka, saturejka, tymián, oregáno)
Plátky nařežeme a naklepeme Vejce, olej a všechny přísady dáme do misky s víčkem (umělá hmota, jenské sklo) a vyšleháme (vidličkou) do napěnění. Vložíme plátky masa a naložené dáme na 24 hodin do chladničky. Můžeme postupně maso vybírat a smažit až 3 dny.Čím déle je maso naložené, tím je chutnější!
Žádné komentáře:
Okomentovat