Náplň: Zelí nakrájíme nadrobno a promícháme s rozemletým masem, sójovou omáčkou a kořením. Z těsta utvoříme malé placičky, které naplníme připravenou náplní a vytvoříme malé bochánky. Urovnáme je na plech a pečeme v dostatečně teplé troubě asi tři čtvrtě hodiny. Bochánky podáváme teplé i chladné.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
10. srpna 2010
Čínské bochánky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat