Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. ledna 2017
Zelná polévka
1/2 l vody, sůl, kmín, 2-3 brambory, 150-200 g kysaného zelí, lžíci hladké mouky, 3/4 l kysaného mléka (smetany), 30 g másla, 1 vejce Do vody dáme sůl, kmín a na kostky nakrájené brambory. Když se chvíli vaří, vložíme kysané zelí a povaříme. Potom polévku zalijeme mlékem, do kterého jsme rozkvedlali mouku. Polévku povaříme a do hotové zakvedláme vejce a přidáme kousek másla.
Žádné komentáře:
Okomentovat