Špekáčky oloupeme a rozřízneme podélně. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vše naskládáme do 3 l láhve a zalijeme nálevem. Nálev: Vodu, ocet, cukr, koření vaříme 10 minut a vychladlým zalijeme špekáčky s cibulí. Necháme zaležet chladu nejlepe týden.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Utopenci klasický
2 kg špekáčků, 800 g cibule, 0,75 l vody, 0,5 l octa, špetka soli, 2 lžíce cukru krystal, 10 kuliček pepře, 10 kuliček nového koření
Špekáčky oloupeme a rozřízneme podélně. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vše naskládáme do 3 l láhve a zalijeme nálevem. Nálev: Vodu, ocet, cukr, koření vaříme 10 minut a vychladlým zalijeme špekáčky s cibulí. Necháme zaležet chladu nejlepe týden.
Špekáčky oloupeme a rozřízneme podélně. Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky. Vše naskládáme do 3 l láhve a zalijeme nálevem. Nálev: Vodu, ocet, cukr, koření vaříme 10 minut a vychladlým zalijeme špekáčky s cibulí. Necháme zaležet chladu nejlepe týden.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat