Na alobal položíme 1 plátek bůčku, na to plátek šunky, pak hranolek sýra a opět v opačném pořadí plátek šunky, plátek bůčku. Nakonec lžici žampiónů. Zabalíme do úhledného balíčku, konce řádně srolujeme, aby nám sýr nevytekl a dáme do vyhřáte trouby na cca 15 minut. Podáváme zabalené v alobalu, jako příloha je vhodná veka nebo chléb.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Tajemství večeře
1 hranolek (cca 15 dkg) tvrdého 30% sýra, 2 plátky uzeného bůčku nebo anglické slaniny, 2 plátky šunky, 1 lžíce žampiónů (můžou být i z konzervy, ale lepší jsou čerstvě dušené)
Na alobal položíme 1 plátek bůčku, na to plátek šunky, pak hranolek sýra a opět v opačném pořadí plátek šunky, plátek bůčku. Nakonec lžici žampiónů. Zabalíme do úhledného balíčku, konce řádně srolujeme, aby nám sýr nevytekl a dáme do vyhřáte trouby na cca 15 minut. Podáváme zabalené v alobalu, jako příloha je vhodná veka nebo chléb.
Na alobal položíme 1 plátek bůčku, na to plátek šunky, pak hranolek sýra a opět v opačném pořadí plátek šunky, plátek bůčku. Nakonec lžici žampiónů. Zabalíme do úhledného balíčku, konce řádně srolujeme, aby nám sýr nevytekl a dáme do vyhřáte trouby na cca 15 minut. Podáváme zabalené v alobalu, jako příloha je vhodná veka nebo chléb.
Žádné komentáře:
Okomentovat