Do pekáčku dáme klobásu a zalijeme ji šlehačkou tak, aby byla celá ponořená. Pečeme v mírně vyhřáté troubě do doby,až se objeví tuk ze šlehačky. Klobása bude křehká a šťavnatá. Podáváme s chlebem, bramborovou nebo nastavovanou kaší a zavařenou zeleninou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Klobása pečená ve šlehačce
600 g bílé vinné klobásy, 1 kelímek šlehačky
Do pekáčku dáme klobásu a zalijeme ji šlehačkou tak, aby byla celá ponořená. Pečeme v mírně vyhřáté troubě do doby,až se objeví tuk ze šlehačky. Klobása bude křehká a šťavnatá. Podáváme s chlebem, bramborovou nebo nastavovanou kaší a zavařenou zeleninou.
Do pekáčku dáme klobásu a zalijeme ji šlehačkou tak, aby byla celá ponořená. Pečeme v mírně vyhřáté troubě do doby,až se objeví tuk ze šlehačky. Klobása bude křehká a šťavnatá. Podáváme s chlebem, bramborovou nebo nastavovanou kaší a zavařenou zeleninou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat