Buřty nakrát na kolečka. Ze zbytku uvařit nálev. Horkým nálevem zalít Buřty a nechat vychladnout. Dobré Buřty vydrží až měsíc.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Dobré buřty-recept
1 kg buřtů, 8 cibulí, 8 lžíc kečupů, 8 lžíc hořčice plnotučná, 8 lžíc oleje, 8 lžíc vorčestru, 16 lžíc vody, 8 lžíc octa,,přidat: pepř, sůl, papriku, chili.
Buřty nakrát na kolečka. Ze zbytku uvařit nálev. Horkým nálevem zalít Buřty a nechat vychladnout. Dobré Buřty vydrží až měsíc.
Buřty nakrát na kolečka. Ze zbytku uvařit nálev. Horkým nálevem zalít Buřty a nechat vychladnout. Dobré Buřty vydrží až měsíc.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat