Buřty oloupeme, rozkrojíme podélně, ale nedokrojíme. Oba buřty rozevřeme jako knihu. Na rozevřený buřt položíme přiměřené množství nakrájené cibule, nakrájenou papriku, plátek sýra a slaniny, zalejeme kečupem podle libosti. Přiklopíme druhým rozevřeným buřtem. Řádně zabalíme do alobalu a dáme v pekáčku, nebo volně na rošt do trouby na 150- 186 C a necháme asi půl hodiny zapékat. Příloha: brambory, chléb.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Buřty v alobalu
2 buřty, 1 malá cibule, plátek slaniny, paprika, plátek tvrdého sýra, kečup
Buřty oloupeme, rozkrojíme podélně, ale nedokrojíme. Oba buřty rozevřeme jako knihu. Na rozevřený buřt položíme přiměřené množství nakrájené cibule, nakrájenou papriku, plátek sýra a slaniny, zalejeme kečupem podle libosti. Přiklopíme druhým rozevřeným buřtem. Řádně zabalíme do alobalu a dáme v pekáčku, nebo volně na rošt do trouby na 150- 186 C a necháme asi půl hodiny zapékat. Příloha: brambory, chléb.
Buřty oloupeme, rozkrojíme podélně, ale nedokrojíme. Oba buřty rozevřeme jako knihu. Na rozevřený buřt položíme přiměřené množství nakrájené cibule, nakrájenou papriku, plátek sýra a slaniny, zalejeme kečupem podle libosti. Přiklopíme druhým rozevřeným buřtem. Řádně zabalíme do alobalu a dáme v pekáčku, nebo volně na rošt do trouby na 150- 186 C a necháme asi půl hodiny zapékat. Příloha: brambory, chléb.
Žádné komentáře:
Okomentovat