Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. ledna 2017
Bramborové šišky se žampiony
1 kg studených vařených brambor, 125 g hrubé mouky, 2 vejce, sůl, 30 g rostlinného tuku, 50 g cibule, 150 g žampionů, pepř, 150 g oleje Vařené studené brambory nastrouháme, přidáme hrubou mouku, vejce, sůl a dosucha na cibulce vydušené a opepřené pokrájené žampiony. Vše promícháme a z těsta tvoříme válečky, které usmažíme v horkém oleji dorůžova. Podáváme s dušenou zeleninou.
Žádné komentáře:
Okomentovat