14. srpna 2016

Krůtí prsa na rajčatech

Suroviny: 500 g krůtích prsíček, 3 velká rajčata, 150 g nízkotučného jogurtu, 4 lžíce lehké majonézy, lžíci citrónové šťávy, svazek bazalky, lžíci kaparů, sůl, pepř, špetku cukru, 3 lžíce oleje, 4 plátky citronu.
Postup: Rajčata nakrájíme vždy na 4 plátky. Jogurt, majonézu a citrónovou šťávu ušleháme dohladka, přidáme posekanou bazalku a kapary, osolíme, opepříme a podle chutí přisladíme. Prsa nakrájíme na 12 stejných plátků. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách opékáme asi 2 min. Poté vyjmeme, osolíme, opepříme. Na každý plátek masa dáme plátek rajčete a zalijeme lžičkou omáčky. Zdobíme bazalkou a citronem.

Žádné komentáře:

Okomentovat