Do horkého vývaru přidáme tenká kolečka pórku, pepř, sůl a krátce povaříme. Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky,vejce rozdělíme na čtvrtky a vše na talíři zalijeme horkým vývarem. Posypeme nasekanou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. srpna 2016
Jarušácká polévka
4 hrnky vývaru., pórek., 2 plátky šunky., plátek sýra., 2 natvrdo uvařená vejce., 4 kuličky pepře., sůl., petrželka
Do horkého vývaru přidáme tenká kolečka pórku, pepř, sůl a krátce povaříme. Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky,vejce rozdělíme na čtvrtky a vše na talíři zalijeme horkým vývarem. Posypeme nasekanou petrželkou.
Do horkého vývaru přidáme tenká kolečka pórku, pepř, sůl a krátce povaříme. Šunku a sýr nakrájíme na tenké nudličky,vejce rozdělíme na čtvrtky a vše na talíři zalijeme horkým vývarem. Posypeme nasekanou petrželkou.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat