Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. června 2012
Pomazánka Dráteník
1 kg rajčat,1 kg papriky ,0.75 kg cibule ,5 stroužků
česneku,7 dkg soli, 7 dkg cukru,1.5
l octa, 0,5 láhve oleje, konzerva lunchmeatu (lze použít
i kuřecí maso)
Zeleninu a maso
semeleme a přidáme ochucovadla. Poté vzniklou směs vaříme asi 1,5 hodiny. Teplé
dáváme do sklenic. Poté zavařujeme 20 minut na 80 stupňů. Je to výborná příloha
na různé topinky a toasty. Lze použít i bez masa.
Žádné komentáře:
Okomentovat