Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. června 2012
Čalamáda
1 hlávkové zelí, 1 kg paprik (masitějších), 0,5
kg cibule, 0,5 kg mrkve, 40 dkg cukru, 1/2 l oleje, sáček deka Všechny suroviny
nakrájíme, přidáme se cukr, pak ocet, olej.Vše promícháme a poté vsypeme sáček
deka a znova promícháme. Směs rychle naplníme do sklenic, které uzavřeme a dáme
do tmavého místa.
Žádné komentáře:
Okomentovat