Porce bolena poprášíme paprikou a po obou
stranách opečeme na másle. Baklažán pokrájíme na kostičky, osolíme a v
porcelánové misce necháme 4 hodiny uležet v chladu. Pak slijeme šťávu, kterou
bolen pustil, propláchneme rybu mlékem a osmahneme na oleji. K rybě přidáme
baklažán s pokrájenými rajčaty a paprikami, česnekem utřeným se solí, podlijeme
trochou vody a pečeme asi 20 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. června 2012
Bolen s baklažánem
4 porce bolena, 100 g másla, 1/4 kg rajčat,
300 g baklažánu, 100 g zelených paprik, 5 stroužků česneku, lžička sladké
papriky, sůl, mléko
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat