Hlavy rozpůlíme, odstraníme žábry, ponoříme
krátce do horké vody, opláchneme, vložíme do hrnce a vaříme asi půl hodiny.
Vývar scedíme. Částečně vychladlé hlavy rozebereme a kousky masa dáme před
podáváním do vývaru. Drobně nakrájenou cibuli a nakrájenou kořenovou zeleninu
osmažíme na másle. Oloupané brambory nakrájíme na menší kostky a vložíme do
vroucího scezeného vývaru, přidáme osmaženou zeleninu, bobkový list, papriku, sůl
a vaříme asi půl hodiny. Do jednotlivých porcí přidáme zelenou petrželku až do
talířů.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat