600 g kapra, 300 g baklažánu, lžíce citrónové
šťávy, sůl, půl lžičky pepře, 100 g cibule, 100 g rajčat, 1 dcl oleje, 1 dcl
vývaru, 1 dcl kokosového mléka, pomeranč, 50 g kompotového ananasu, 30 g
strouhaného kokosu
Maso bez větších kostí a kůže pokrájíme na
menší kousky, zakapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme v chladu
asi 2 hodiny odležet. Cibuli, oloupané baklažány a rajčata bez měkkých vnitřků
nadrobno pokrájíme a vše smícháme s rybou, urovnáme do olejem vytřeného
pekáčku, obložíme kolečky pomeranče, kousky ananasu, zasypeme strouhaným
kokosem, zalijeme vývarem, kokosovým mlékem a upečeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat