Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na sádle, až se
šťáva vydusí, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme , zalijeme vodou,
rozmícháme, přidáme kousek masoxu a na kousky nakrájené hříbky a vše dusíme
doměkka. Před podáváním přidáme petrželku. Podáváme s vařenými brambory,
a nebo s rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. května 2012
Guláš z hříbků a masa
30 dkg libového vepřového nebo hovězího masa, 3 lžíce
sádla, menší cibule, sůl, mletý pepř, lžíce hladké mouky, kousek masoxu, 30 dkg hřibů,
petrželka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat