Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. května 2012
Drobenkový koláč
250 g hrubé
mouky, polovina sáčku kypřicího prášku do pečiva , 100 g cukru , 100 g másla , vejce , 300 g jablek , trocha cukru ,
hrst ořechù a rozinek , 50 g másla V míse smícháme mouku, prášek do pečiva, cukr.
Rozdrobíme máslo. Vmícháme vejce. Do dortové formy dáme polovinu sypké směsi, na ni
jablka s cukrem a sekanými ořechy. Zakryjeme zbytkem směsi. Na povrch položíme plátky másla a upečeme.
Žádné komentáře:
Okomentovat