Maso naklepeme,
osolíme a opepříme. Prudce opečeme a dáme do tepla. Do výpeku přidáme máslo,
mouku, osmahneme, zalijeme vínem, přidáme jemně nasekaný pórek a cibule, větší
kousky kapie, a dusíme cca 8 min. Směs rozložíme na roštěnky a porce polijeme
nahřátým ginem, který můžeme zapálit.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. dubna 2012
Ginové roštěnky
4
roštěnky, 2 lžíce oleje, cibule, střed z pórku, pepř, sůl, 50 g sterilované
kapie, lžička másla, 2 lžičky hladké mouky, 1,5 dl bílého vína, 8 cl ginu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat