Roštěnky naklepeme,
okraje nařízneme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Osmažíme na tuku,
přidáme cibuli, krádce osmahneme. Vložíme maso, podlijeme, přidáme houby,
rajčata a papriku, zasypeme paprikou a dusíme doměkka. Hotové roštěnky vyjmeme.
Zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě, povaříme. Přecedíme, houby
vybereme do omáčky a zbytek do ní přepasírujeme. Znovu vložíme maso a necháme
prohřát.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. dubna 2012
Debrecínské roštěnky
400
g hovězích roštěnek, sůl, pepř, hladká mouka, olej, cibule, lžička sladké papriky, pálivá paprika,
100 g žampionů, 2 rajčata, zelená paprika
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat