Na oleji zpěníme drobně pokrájenou cibuli, vmícháme mletou papriku, mleté maso, několik lžic vody a dusíme do změknutí masa. Přidáme pokrájenou kapii, protlak, pepř, sůl a rozsekané 2 feferonky. Plátky veky opečeme po obou stranách, potřeme horkou pomazánkou, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme kroužky cibule, kousky kapie a zelenou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
5. prosince 2011
Masové toasty
350 g mletého masa, cibule, 3 lžíce rajčatového protlaku, 100 g sterilované kapie, 2 feferonky (nebo chilli koření), mletá sladká paprika, mletý pepř, sůl
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat