Vše dobře promícháme a tvoříme bifteky, které po obou stranách upečeme. Těsně před dopečením poklademe bifteky polovinou kompotované broskve nebo rajčete a plátkem sýra. Necháme zapéct v troubě.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
5. prosince 2011
Biftek s broskví a sýrem
500 g mletého hovězího masa, 50 g strouhaného tvrdého sýra, vejce, lžíce oleje, lžíce strouhanky, sůl, pepř, muškátový květ a oříšek
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat