Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. listopadu 2011
Krůtí sekaná se sýrem
600 g mletého krůtího masa, 200 g sýra Eidam (tenké plátky), 50 g ovesných vloček, vejce, 1 dl mléka, lžička koření (směs pro mletá masa), sůl
Do mletého masa dáme vejce, mléko, olej, koření a podle chuti osolíme. Pak vmícháme vločky a směs promícháme. Směs rozetřeme (na mikrotenu) na plát, poklademe plátky sýra a mokrýma rukama svineme. Přeneseme na pekáč a upečeme dozlatova.
Žádné komentáře:
Okomentovat