Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
18. listopadu 2011
Francouzske masove kuličky
300 g mletého masa, 150 g čerstvých hub, olej, cibule, vejce, mletý pepř, sůl, tuk na smažení, pikantní zelenina
Mleté maso promícháme s houbami podušenými na oleji a cibuli. Přidáme vejce, okořeníme mletým pepřem, osolíme. Ze směsi formujeme malé kuličky, smažíme je v rozpáleném tuku. Před podáváním je 15 minut podusíme s pikantní zeleninou.
Žádné komentáře:
Okomentovat