Brambory nastrouháme, přidáme sůl, mouku, máslo a vypracujeme těsto, a vyválíme plát asi 4mm silný. Vykrajujeme čtverce 10x10 cm, do středu dáme umleté kuřecí maso a přehneme do trojúhelníku, pirohy potřeme bílkem a okmínujeme. Pečeme dozlatova asi 15 min. v troubě vyhřáté na 200 °C .
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. června 2010
Bramborové pirohy
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat