Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampiony, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme doměkka. Na talířích maso zdobíme citronem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. května 2010
Roštěná ze žampiony
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat