Roštěnky mírně naklepeme, nařízneme, posypeme z obou stran grilovacím kořením, zakápneme olejem a necháme několik hodin zaležet. Zaležené plátky po obou stranách opečeme v horkém oleji doměkka, maso výjmeme, do výpeku přidáme zbylý olej z masa, několik kapek worchestru,nakrájenou cibuli na nudličky, nakrájenou papriku, krájené žampiony a vše orestujeme doměkka. Dochutíme solí. Směs navršíme na roštěnky a ještě krájeným na nudličky salámem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. května 2010
Pytlacka roštěná
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat