Kolena vykostíme a osolíme. Přidáme pokrájené zelí na tenké nudličky zasypeme střídavě kořením, prolisovaným česnekem a zalijeme olejem. Ingredience přidáváme na maso střídavě. Maso musí být celé zakryté. Zatopíme pod lornou a pod pokličkou necháme 2 hod dělat. Po celou dobu maso otáčíme a těsně před koncem cca.1 hod mírně podlejeme horkou vodou a necháme vydusit bez pokličky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. dubna 2010
Vepřové kolena na zelí
8 vepřových kolen, 1 hlavička sladkého zelí, 3 sáčky grilovacího koření, 4 hlavičky česneku, sůl, pepř, podle chuti country koření, 3/4 litru oleje
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat