V mixéru rozmixujeme rajčata, cibuli a česnek. V menší hlubší litinové pánvičce rozpálíme olej, až se z něj kouří, přidáme rozmixovanou kaši a asi 5 minut osmažíme. Přidáme rajčatovou šťávu, sůl, pepř, kmín, dobromysl, stopky a semínek zbavenou na nudličky nakrájenou papričku jalapeňo , zmírníme var a do polévky rozbijeme vejce a uvaříme na ztraceno. Na dno misky dáme trochu strouhaného sýra a do polévky přidáme lžíci smetany.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat