Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Vložíme na rozehřátý tuk, důsledně osmažíme, zaprášíme moukou, znovu osmahneme a za stálého míchání postupně podléváme pivem. Přidáme strouhaný chléb, zředíme vývarem na potřebnou hustotu, přidáme půl kostky masoxu, drcený kmín, muškátový květ a třený česnek. Dáme do papiňáku a na mírném plameni povařit 30 - 40 minut. Podáváme s vařeným párkem a bramborovým knedlík
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. března 2010
Guláš jinak
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat