Maso nakrájíme na kostičky, cibuli na drobno, česnek nasekáme. Na talířku smícháme kmín, zázvor, chilli. Na rozpáleném oleji osmahneme cibuli a česnek. Po šesti minutách přidáme smíchané koření, citronovou šťávu a necháme restovat. Po dvou minutách přidáme maso, podlejeme 1l teplé vody a dusíme 1,5 hod.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. března 2010
Indický guláš
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat