V osolené vodě s 1 lžící oleje vaříme špagety. Dáme vařit rajčata dokud jim nepraskne slupka. Mezitím nakrájíme cibuli na jemno a necháme ji zesklovatět v malém kastrůlku spolu se zbytkem oleje. Uvařená rajčata oloupeme a vykrojíme z nich tuhý střed. Poté je přidáme do kastrůlku k cibuli, dochutíme provencálským kořením a dosolíme dle chuti a povaříme do měkka. Uvařené špagety scedíme, prolejeme horkou vodou a podáváme spolu s rozvařenými rajčaty. ozdobíme snítkou nasekané meduňky
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat