Pečlivě omyté a na měsíčky nakrájené brambory osolíme a upečeme v troubě do měkka.Mezitím si v kastrůlku orestujeme žampiony,přilijeme smetanu a osolíme.Vaříme do té doby,než nám smetana zhoustne.Upečené brambory posypeme provensálským kořením a přelijeme omáčkou.Nakonec vše posypeme balkánským sýrem. Pozor na to,že sýr je slanější,tak moc nesolit omáčku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. února 2010
Provensalské brambory se žampinonovou omáčkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat