Cibulu osmažit, umlít, játra umlít. Povařené maso umlít.Vše promíchat a semlít na jemno ještě dvakrát. Pak přidat koření, vejce, sůl, pořádně promíchat. Plníme do 1 litrových lahví do 3. Sterilizujeme 2 hodiny. V chladu vydrží 3-5 měsíců.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. ledna 2017
Játrová paštika
1.2 kg vepřového masa, 1.8 kg tučného vepřového masa, 3 velké cibule, 12-15 dkg sádla pod cibuli, 5 velkých vajec, Koření na rovné lžičky: 3 lžičky mletého pepře, 10 zrnek mletého nového koření, 1/2 lžičky sladké papriky, 3 mleté hřebíčky, 3/4 lžičky mletého zázvoru, na špičku nože muškátového oříšku, 6 dkg soli.
Cibulu osmažit, umlít, játra umlít. Povařené maso umlít.Vše promíchat a semlít na jemno ještě dvakrát. Pak přidat koření, vejce, sůl, pořádně promíchat. Plníme do 1 litrových lahví do 3. Sterilizujeme 2 hodiny. V chladu vydrží 3-5 měsíců.
Cibulu osmažit, umlít, játra umlít. Povařené maso umlít.Vše promíchat a semlít na jemno ještě dvakrát. Pak přidat koření, vejce, sůl, pořádně promíchat. Plníme do 1 litrových lahví do 3. Sterilizujeme 2 hodiny. V chladu vydrží 3-5 měsíců.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat