Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
15. července 2010
Cuketová buchta
350 g nastrouhaných cuket, 250 g hladké mouky, 200 g cukru, vanilkový cukr,vejce, 5lžíc oleje, prášek do pečiva, 100 ml vlažné vody
Vejce, cukr, vanilkový cukr a olej ušleháme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva, zalijeme vlažnou vodou a smícháme. Nakonec vmícháme nastrouhanou cuketu, přendáme na pekáč a pečeme asi 45 min.
Žádné komentáře:
Okomentovat