Uvaříme asi 0,5 kg brambor a po vychladnutí nastrouháme na jemno. Dále nastrouháme o něco více syrových brambor také na jemno. Z brambor vymačkáme vodu. Smícháme vařené a syrové brambory a osolíme. Syrové brambory se přidávají tak dlouho, dokud těsto nelepí. Silné párky, klobásy nebo salám obalíme v těstíčku a smažíme z obou stran. Možno i ve fritovacím hrnci.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Uzeniny v bramborovém těstičku
brambory, silné párky, sůl, olej, kyselá okurka
Uvaříme asi 0,5 kg brambor a po vychladnutí nastrouháme na jemno. Dále nastrouháme o něco více syrových brambor také na jemno. Z brambor vymačkáme vodu. Smícháme vařené a syrové brambory a osolíme. Syrové brambory se přidávají tak dlouho, dokud těsto nelepí. Silné párky, klobásy nebo salám obalíme v těstíčku a smažíme z obou stran. Možno i ve fritovacím hrnci.
Uvaříme asi 0,5 kg brambor a po vychladnutí nastrouháme na jemno. Dále nastrouháme o něco více syrových brambor také na jemno. Z brambor vymačkáme vodu. Smícháme vařené a syrové brambory a osolíme. Syrové brambory se přidávají tak dlouho, dokud těsto nelepí. Silné párky, klobásy nebo salám obalíme v těstíčku a smažíme z obou stran. Možno i ve fritovacím hrnci.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat