Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Utopenci speciál
75 dkg špepáčků, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce octa, 2 lžíce oleje, 2 lžičky cukru, 2 lžičky hořčice plnotučné, cibule, okurky, paprika nebo feferonka, zeleninová majolka Necháme převařit, potom přidáme cibuli,okurky,papriku/feferonku, podusíme,necháme vychladnout. Až po vystydnutí přidáme zeleninovou majolku, špekáčky, uzavřeme do sklenice a necháme 3 dny uležet.
Žádné komentáře:
Okomentovat