Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Šunka s hráškem po španělsky
500 g šunky, 500 g hrášku, 1/2 cibule, 1/2 hlávkového salátu, 1/2 mrkve, olej, pepř, sůl Drobně nakrájenou cibuli a mrkev usmažíme na oleji do zlatova, přidáme jemně nakrájenou šunku a sálát hl. hrášek, sůl, pepř, a dusíme asi půl hodiny až je zelenina měkká. Dle chuti dochutit a podávat.
Žádné komentáře:
Okomentovat