Troubu předehřejeme na 175 st.C. Plech vyložíme papírem na pečení.Těsto na pizzu vybalíme a rozválíme.Pruh rozpůlíme napříč a nakrájíme podélně na 10 cm široké kusy. Každý kus ještě jednou rozkrojíme úhlopříčně.Trojhránky položíme na plech. Potřeme trochou rajského protlaku, posypeme solí, pepřem a oreganem.Mozzarellu rozkrojíme na čtvrtky a každou čtvrtku na tenké plátky, které položíme na trojhránky.Trojhránky pečeme na střední poloze v troubě necelých 10 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
19. ledna 2017
Pizzové trojhranky
1 chlazené těsto na pizzu (250 g), 2-3 lžíce rajského protlaku, sůl, černý pepř z mlýnku, 2 lžíce sušeného oregana, 125 g mozzarelly
Troubu předehřejeme na 175 st.C. Plech vyložíme papírem na pečení.Těsto na pizzu vybalíme a rozválíme.Pruh rozpůlíme napříč a nakrájíme podélně na 10 cm široké kusy. Každý kus ještě jednou rozkrojíme úhlopříčně.Trojhránky položíme na plech. Potřeme trochou rajského protlaku, posypeme solí, pepřem a oreganem.Mozzarellu rozkrojíme na čtvrtky a každou čtvrtku na tenké plátky, které položíme na trojhránky.Trojhránky pečeme na střední poloze v troubě necelých 10 minut.
Troubu předehřejeme na 175 st.C. Plech vyložíme papírem na pečení.Těsto na pizzu vybalíme a rozválíme.Pruh rozpůlíme napříč a nakrájíme podélně na 10 cm široké kusy. Každý kus ještě jednou rozkrojíme úhlopříčně.Trojhránky položíme na plech. Potřeme trochou rajského protlaku, posypeme solí, pepřem a oreganem.Mozzarellu rozkrojíme na čtvrtky a každou čtvrtku na tenké plátky, které položíme na trojhránky.Trojhránky pečeme na střední poloze v troubě necelých 10 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat