Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
21. ledna 2017
Jahodová polévka s jogurtem
500 g jahod, 2 lžíce moučkového cukru, 7,5 dcl bílého jogurtu, 2,5 dcl mléka nebo smetany Omyté jahody nakrájíme na malé kousky, posypeme cukrem a necháme asi 2 hodiny odležet. Větší část jahod rozmixujeme s jogurtem a mlékem nebo smetanou, zbytek jahod přidáváme vcelku. Jahodová polévka s jogurtem se podává chlazená.
Žádné komentáře:
Okomentovat