Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. ledna 2017
Bašta-recept
5xšpekáčky, 3xrajčata, 2xpapriky, 3xkys. okurky, 3xcibule, 6lž pl.hořčice, 6lž kečup, 6lž olej, 6 lž voda, 6 kostek cukr, 3 lž worcestr, 3 lž soj. omáčka. špekáčky,rajčata,papriky,sl . kys. okurky,cibuli, pokrájíme, pl. hořčici,kečup,plej,vodu,cukr,worcestr,soj. omáčku,povaříme asi 2 min. a pokrájené ingredience vychladlým zálivem zalijeme , necháme vychladit v lednici.
Žádné komentáře:
Okomentovat