4 plátky zadního hovězího/asi 600 g /, 100 g vařených brambor, 100 g měkkého salámu, 50 g ster.zelí, 150 g cibule, 2 vejce, pepř,sůl, nové koření, 80 g oleje
Na 1/3 tuku osmažíme část cibule, přidáme nakrájenou zeleninu, salám a vařené brambory. Vše spojíme vejci, osolíme a promícháme. Touto směsí plníme plátky hovězího masa, zabalíme je a upevníme páratkem. Zbylou cibuli osmažíme dorůžova,přidáme závitky, koření, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové závitky vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a dobře povaříme. Šťávu přecedíme na závitky a krátce povaříme. Podáváme s ryží a zeleninovými saláty.
Žádné komentáře:
Okomentovat